Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zsugorcsövek

A hőre zsugorodó csövek hasznosnak bizonyulnak a hobbielektronikai, elektromos, autóipari, kábel- és kommunikációs területeken a csatlakozások szigetelésére vagy a különálló kábelek vagy vezetékek hosszának rögzítésére, hogy azok ne mozduljanak el. Az ilyen típusú csövek vastag műanyagréteget is képeznek a kábelek vagy vezetékek külső oldalán, hogy megvédjék azokat a vágásoktól vagy törésektől. 


Mi az a hőre zsugorodó cső?

A hőre zsugorodó cső olyan cső, amely melegítéskor összehúzódik. Amikor a hőre zsugorodó csőre hőt alkalmaznak, a cső belsejében lévő ragasztóanyag aktiválódik. A ragasztóanyag ezután rögzíti a vezetékhez vagy kábelhez. Az eljárás lehetővé teszi, hogy a huzal vagy kábel és a hőre zsugorodó cső egységes termékké váljon.

Mi a hőre zsugorodó csövek célja?

A hőre zsugorodó csöveket a szigetelés helyettesítésére, a feszültségmentesítésre és a kötegelésre használják. A hőre zsugorodó csövek nagyszerű módja annak, hogy megvédje az elektromos vezetékeket és kábeleket az olyan káros elemektől, mint a víz, olajok, savak és egyéb környezeti veszélyek. A hőre zsugorodó csövek a szokásos szigetelési módszerek alternatívája, és különféle alkalmazásokban használhatók.

Nehéz a hőre zsugorodó cső felszerelése?

Nem, a legtöbb esetben a hőre zsugorodó csövekkel nagyon könnyű dolgozni és egyszerűen felszerelni. Egyszerűen melegítse fel a csöveket forró levegőforrással (hajszárító, gyufaláng stb.), és a cső összehúzódik.