Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Falitartók-Állványok

E kategóriánk termékei, főleg a TV-k megfelelő elhelyezését szolgálják. Ezen kívül megtalálhatók a projektorok, hangfalak, mikrofonok, fényképezőgépek, kották, vagy mikrohullámú sütők álló és falitartói is. Különféle kényelmi funkciókat hordoznak az eszközök, melyek így különböző méretű, súlyú TV-khez, különböző egyéb igényekhez, vagy felhasználási területekhez igazítottak.


Gondolja át, hogy mire van szüksége, mit vár el a tartótól, konzoltól, meg az is természetes, hogy az e célra szánható összeg is befolyásolja a döntésünket. Nagyságrendbeli különbségek is lehetnek az árban (pár ezertől kezdődve, több tízezer is lehet).

A középkategóriába sorolt TV-konzolok pl. már forgathatók, vagy legalább dönthetők. Ez a funkció hasznos lehet, ha nem mindig ugyanabból a szögből tévézünk, vagy fix konzollal nem tudjuk felszerelni a készüléket.

A felső kategóriában már van olyan, amivel a televízió akár vízszintesre is felhajtható, így szabadítva fel a teret. Más konzolokkal állíthatjuk a televízió magasságát, a faltól való távolságát is. Szükségünk lehet erre akkor, ha a TV a falhoz nagyon közel szerelve fér csak el a helyén. Így pl., ha egy csatlakozót szeretnénk bedugni vagy kihúzni, a készüléket könnyedén el tudjuk húzni a faltól egy csuklós konzol segítségével, így hozzáférve a hátuljához.

Meg kell tehát fogalmaznunk, -ezek alapján -, hogy milyenre van szükségünk, mennyit tudunk fizetni érte! Aztán ki kell választanunk, megrendelnünk, az ennek leginkább megfelelő darabot, a legmegfelelőbb helyről, lehetőleg szakértőktől! Ne feledkezzünk meg az eszközünk és a készülékünk megfelelő illeszthetőségéről (pl. teherbírás, furattávolságok - VESA), és a kiegészítőkről sem, mint pl. a kábelcsatornák, csatlakozó kábelek, aljzatok!