Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Húsvét - 2023

jet.hu
2023. 03. 31. 15:39:00

Kedves Vevőink, Partnereink és leendő Ügyfeleink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni ünnepi nyitvatartásunkról.

Az idei húsvéti hétvége április 7. Nagypéntekkel kezdődik mely munkaszünet. Szombaton a csapat nagyobb része pihen, de a boltunkat, az Apagy Nagymező u. 2-4. alatt, nyitva tartjuk Önöknek. 9-10. Vasárnap és Hétfő a locsolkodásé, Kedden pedig újult erővel állunk rendelkezésükre.

A Húsvét apropóján hívjuk fel figyelmüket néhány ehhez kapcsolódó dologra, termékre. Nem, nem csokinyúlra :).

A Böjt és az ezzel járó testi-lelki megtisztulás után, a Családjuk körében bizonyára szokásos eszem-iszomra készülve, érdemes átgondolni azokat a lehetőségeket, melyekkel mi szolgálhatunk.

Régi reflex, hogy az ünnepek előtt az élelmiszerekből túlvásároljuk magunkat. Ez most Csütörtökön fog kicsúcsosodni, amikor már a Hétfőre szánt dolgokat, pl. sok pékárut is meg fogunk venni.

Aztán a szokottnál is nagyobb adagokban készítjük a kedvenc ünnepi ételeinket, sülteket, meleg és hidegtálakat is.

Hát persze hogy rájuk únunk, a pékáru meg is szikkad.

Ha azonban berakjuk a forrólevegős sütőbe (olaj nélküli fritőz), - legyen az zsömle, vagy sült csirke, oldalas, vagy kemencés sonka, akár kolbász is -, összefut a nyál a szánkban, mert olyan illat járja be a lakást, mintha akkor készültek volna ezek az ételek, pedig akár már 4 napja.

A sokféle egyéb ételről, zsírszegény elkészítési módról még nem is beszélve, melyekhez információ, forrás már bőven áll rendelkezésre, - nemcsak a kezelési utasításban -, de az internetes felületeken is. Szinte nincs is határ ebben. Sok saját, a stábunk által is kipróbált ételkészítési módot ismerünk. Akár rántott hús, vagy zöldségcsipsz is készíthető vele. Vagy majorannás sült csirke, alatta szték-burgonyával, …

Az eszköz, - kétféle kivitelben is -, rendelkezésre áll a kínálatunkban.

El kell mondjuk: nincsenek korlátlan számban, könnyen lemaradhatnak róla, de majd utánrendeljük.

Aki a rendelkezésre álló időt főleg pihenéssel akarja tölteni, természetes szövetségese lesz a televízió. Persze, ha használni tudja, és nem kell a rossz távirányítóval küzdenie.

Nekik ajánljuk figyelmükbe, gazdag távirányító választékunkat.

 

Kívánunk Kedves Mindannyiuknak Kellemes Húsvétot,
azután munkasikereket!


ui.: És ne felejtsék el a bevásárlólistába beírni: „szódabikarbóna”