Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

INNOVATÍV MOBIL NAPELEMES RENDSZER LÉTREHOZÁSA

2023. 08. 02. 00:00:00 jet.hu
A JET ELEKTRONIC Kft. innovatív projektje keretében egy többfunkciós mobil napelemes rendszer kifejlesztését valósította meg.

Az innovatív fejlesztés keretében kifejlesztésre került egy megújuló energiaforrás felhasználásán alapuló, mobil napelemes rendszer, mely megújuló energia használatával környezetkímélő termékértékesítésre alkalmassá vált. Az eszköz innovációs tartalmát az igazolja, hogy vállalkozásnál korábban csak egyes napelemes rendszer elemeinek érékesítése történt. Megvásárolható volt a kifejlesztésre kerülő mobil napelemes rendszer néhány alap részegysége, mint például a panel, a csatlakozó, vagy az akkumulátor. Hordozható napelemes rendszer beszerzésére már korábban is volt lehetőség Magyarországon, viszont a Kft. által kifejlesztett rendszer több funkcionális területet fed le. Használható túrázás, kempingezés, horgászat, és az állattenyésztés, valamint a kerti berendezések működtetése során is.

Az új innovatív eszköz, megújuló energiaforrás hasznosításával állít elő elektromos áramot, ami több funkcionális területen biztosít áramellátási lehetőséget, tehát a vásárló igényeinek teljes körű kiszolgálására teljes mértékben alkalmas. A megvalósítási időszak alatt a projektben közreműködő szakemberek az eszköz megalkotásán, vízállóságának kifejlesztésén, tesztelésén, beállításán, burkolat elemeinek megalkotásán tevékenykedtek. A kifejlesztett többfunkciós mobil napelemes rendszer megújuló energiaforrás felhasználásán alapuló eszköz, amely egy egységben tartalmazza a napelem panelt, a fogyasztók működtetésére alkalmas csatlakozókat, úgymint a szivargyújtó aljzatot, az USB aljzatot, valamint az akkumulátort. A kiválasztott szerkezeti elemek vízmentes burkolatba kerültek, amely burkolat képes a közvetlen nedvesség behatástól védelmet nyújtani a zavartalan működtetéshez.

A fejlesztés segítségével piaci versenyelőnyre tett szert a vállalkozás, továbbá konkurens vállalkozások számára is példamutató és követendő környezetkímélő és innovatív technológiai fejlesztést állít innovatív kihívásként. A projekt keretében megvalósult innovatív fejlesztés hozzájárul a vállalkozás új termékének kialakításához és bevezetéséhez, valamint hatékonyságának növeléséhez, továbbá a vállalkozás statisztikai létszámának megtartásához, azáltal hogy a lehető legmodernebb, környezetkímélő technológiákkal és eszközökkel tud új piaci szegmenseket elérni.

INNOVATÍV MOBIL NAPELEMES RENDSZER LÉTREHOZÁSA A JET ELEKTRONIC KFT. FEJLESZTÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN INNOVATÍV MOBIL NAPELEMES RENDSZER LÉTREHOZÁSA A JET ELEKTRONIC KFT. FEJLESZTÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN INNOVATÍV MOBIL NAPELEMES RENDSZER LÉTREHOZÁSA A JET ELEKTRONIC KFT. FEJLESZTÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN INNOVATÍV MOBIL NAPELEMES RENDSZER LÉTREHOZÁSA A JET ELEKTRONIC KFT. FEJLESZTÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN INNOVATÍV MOBIL NAPELEMES RENDSZER LÉTREHOZÁSA A JET ELEKTRONIC KFT. FEJLESZTÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN INNOVATÍV MOBIL NAPELEMES RENDSZER LÉTREHOZÁSA A JET ELEKTRONIC KFT. FEJLESZTÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN