Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

NAR4091B Gázpalack kemping főzőhöz, grillhez, gázégőkhöz, 500g

Ár:
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: NAR4091B
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: EGYÉB
Szállítási díj: 1.300 Ft
Várható szállítás: 2024. május 21.

Leírás

Kiváló minőségű gázpatron 7/16" menettel. Nagy energiájú propán-bután gázkeverékkel töltve.

Az 500g-os gázpatron egy olyan termék, amelyet különféle célokra, például kempingezésre terveztek főzés, grillezés,  forrasztás, hegesztés és még sok más.
A patron propán-bután gázzal van megtöltve, amelyet nagy hatékonysága és tisztasága miatt gyakran használnak az ilyen alkalmazásokhoz A gázpatron kiváló minőségű anyagokból készül, ami biztosítja a tartósságát és biztonságát.
Ergonomikus kialakítású, így könnyen hordozható és használható. A patron biztonsági berendezéssel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a készülék lecsavarását anélkül, hogy elveszítené a maradék gázt. Ez biztosítja a gazdaságos és biztonságos használatot.

A termék könnyen használható, és gyorsan felszerelhető különféle gázkészülékekre. Kis mérete lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot,  így ideális választás azoknak, akik gyakran utaznak, és szeretnének hozzáférni gázüzemű eszközökhöz.

Egyszóval az 500g-os gázpatron egy sokoldalú termék, sokféle helyzetben használható, a szabadtéri főzéstől a műhelymunkáig.
Tartóssága, biztonsága és könnyű kezelhetősége tökéletes választássá teszi mindenki számára, akinek megbízható gázforrásra van szüksége.

Műszaki adatok:

  • kapacitás: 500 g
  • menet: 7/16"
  • megfelel az EN 417 szabványnak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Akik ezt megvették, ezekből szintén vásároltak