Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
PIL0001B Univerzális klíma távirányító SUPERIOR AirCo
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db

PIL0001B Univerzális klíma távirányító SUPERIOR AirCo

2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: PIL0001B
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: EGYÉB
Szállítási díj: 1.300 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

Leírás

PIL0001B Univerzális klíma távirányító SUPERIOR AirCo

Ha nem találja a légkondicionáló távirányítóját, akkor ezt a távirányítót kereste. A távirányító párosítása automatikus és egyszerű. Nem kell újra és újra beállítani, mint sok univerzális távirányítót. Miután a távirányítót párosította az AC-vel, a beállítások a távirányítóban tárolódnak, és nem kell újra beállítani őket, amíg vissza nem állítja. Kérjük, ellenőrizze a légkondicionáló márkáját a kompatibilis listában.

BEÁLLÍTÁS:

Kérjük, helyezzen be 2 db 1,5 V-os AAA típusú alkáli elemet. Kétféleképpen konfigurálhatja új légkondicionáló távirányítóját:

A) KÖZVETLEN KÓD BEÁLLÍTÁSA

 1. Ellenőrizze a kódlistát, keresse meg a megfelelő kódot a márkájához (a főbb márkák több kódot is tesztelnek) Kapcsolja be manuálisan a légkondicionálót, és irányítsa a távirányítót a légkondicionáló felé.
 2. Tartsa lenyomva a "SET" gombot (legalább 3 másodpercig), amíg a kód villogni nem kezd a kijelzőn. Nyomja meg a hőmérséklet gombokat "+" vagy "-" a megfelelő kód eléréséhez.
 3. Nyomja meg az "OK" gombot, és a kód tárolódik.
 4. Ellenőrizze, hogy a távirányító gombjai megfelelően működnek-e. Ha nem, ismételje meg a 2/3/4 lépéseket, amíg meg nem találja a megfelelő kódot.

B) KÉZI KÓDKERESÉS

 1. Kapcsolja be kézzel a légkondicionálót, és irányítsa a távirányítót a légkondicionáló felé.
 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a "SET" gombot, amíg a kód villogni nem kezd a kijelzőn, most pedig a Hőmérséklet "+" gomb megnyomásával böngésszen az összes kód között, amíg a légkondicionáló automatikusan ki nem kapcsol. Nyomja meg az "OK" Enter gombot a megfelelő kód tárolásához és a beállítási folyamat befejezéséhez.

JELLEMZŐK

 • GYORS HŰTÉS / GYORS FŰTÉS FUNKCIÓ:
  Nyomja meg a "COOL" Fast Cool gombot, hogy a klímaberendezést automatikusan 21°C-ra, középső ventilátorra és automatikus fúvási irányra állítja. Nyomja meg a "HOT" Fast Heat gombot, hogy a légkondicionálót automatikusan 27°C-ra, a középső ventilátort és az automatikus fúvási irányt állít be.
 • IDŐZÍTÉS BE/KI FUNKCIÓ:
  Nyomja meg a "TIME ON" gombot, hogy a légkondicionáló bekapcsolási idejét 1 órával növelje. A kijelzett idő az az idő, amikor a légkondicionáló automatikusan bekapcsol. A "TIME OFF" gomb megnyomása 1 órával késlelteti a légkondicionáló kikapcsolásának idejét a gomb minden egyes megnyomásakor. Mindig irányítsa a távirányítót a légkondicionáló felé, miközben a távirányítót használja.
 • IDŐ FUNKCIÓ BEÁLLÍTÁSA:
  Nyomja meg a "CLOCK" gombot, hogy belépjen az óra beállítási állapotába és az óra villogni fog. Most állítsa be az aktuális időt a Hőmérséklet "+" "-" megnyomásával, ha végzett, nyomja meg ismét a "CLOCK" gombot a menüből való kilépéshez.

Paraméterek

Garancia 6 hónap
Típus AAA
Programozhatóság Igen
Tipus Utángyártott
Vezérelt készülék Klíma

Letöltés

 •  :  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Akik ezt megvették, ezekből szintén vásároltak